MARA OP DE HEI – kinderfotografie Huizen

Familiefotografie Huizen

De zomer mag dan voorbij zijn, hier zul je nog regelmatig zomerse plaatjes voorbij zien komen. Ik heb namelijk heel wat zomerse shoots gedaan ondanks de slechte zomer, en ik heb nog lang niet over alles geblogd. Zeker niet als het aankomt op kinderfotografie.

Huizen was de locatie van de fotoshoot met Mara en haar ouders. Mara’s moeder is een jeugdvriendinnetje in Almere en veels te weinig spreken we nog af in ‘t Gooi, daar waar ik ben opgegroeid. Maar op deze zomerse zondag in september zagen we elkaar dan ein-de-lijk weer eens op de hei tussen Huizen & Blaricum. De hei die nog mooi paars kleurde, en met het mooie licht was alles perfect voor een fotoshoot.

Behalve dat kleine Mara het nogal eng vond. Ze wilde niet zonder haar pop, en als ik te dichtbij kwam werd het wel erg eng. De plantjes kriebelden aan haar benen en dat was haar onbekend. Maar goed… dat hoort er ook bij als je gespecialiseerd bent in kinderfotografie. En opgeven zit niet in mijn aard. En zo kwam het dat we twee uur later gedag zeiden en ik wist dat er toch wel heel veel mooie foto’s op mijn geheugenkaartje zouden staan.

Kijk je even mee naar een kleine selectie?

Familiefotografie Huizen
Familiefotografie Huizen
Familiefotografie Huizen
Familiefotografie Huizen

Meer informatie over kinderfotografie in Huizen >>

Pin It

Facebook-reacties

reactie(s)

Laat een reactie achter

E-mailadres wordt niet gepubliceerd.