THE SUNNY STATE – reisfotografie Florida

Reisfotografie Florida

Hoewel mijn hart sneller gaat kloppen van portretfotografie, is dit niet waar mijn liefde voor fotografie ooit begon. Dit begon tijdens de vele reizen die ik het verleden maakte voor mijn werk voor Vakantie.nl. Mijn ‘fotocarrière’ begon in de reisfotografie.

Jaloersmakend is het bijna als je zegt dat je voor je werk in zoveel landen bent geweest: Thailand, IJsland, Malta, Israël, Cyprus, Suriname, Zweden, Cambodja… Ik zat daar niet in saaie vergaderruimtes of op beurzen. Nee, ik deed als reisredacteur wat de toerist ook zou doen. Maar dan in een kortere tijd.

Ik deed ervaringen op voor het leven én ik legde contact met reisfotografen. Zij van wie ik de passie overnam. Inmiddels zijn we een paar jaar verder en hoewel ik nog steeds graag reis, is mijn fotografie-passie verschoven naar portretfotografie. Mijn camera gaat echter nog altijd mee op reis. De ene keer blijft hij in mijn tas (ook ik heb wel eens vrij) en de andere keer zie ik overal waar ik loop mooie beelden.

Tijdens mijn afgelopen vakantie in Florida had ik een goede balans. Ik genoot heel erg van dat stukje vakantie en even niet fotograferen. Maar ik fotografeerde ook genoeg – want ja, met Miami (wat is Little Havana gaaf, met de kaart- en domino-spelende mannetjes en de sigarenmakers), Cedar Key (prachtige zonsondergangen), Everglades (alligators!), Captiva Island (relaxen) & de Keys op de planning zie je genoeg – voor een mooie blog (en natuurlijk als herinnering voor mezelf). Hieronder vind je een kleine, willekeurige selectie.

En wil je meer weten over waar een foto is gemaakt, of wat ik van bepaalde bestemmingen vond, omdat je zelf naar Florida gaat? Vraag gerust en laat hieronder je bericht achter. Of: neem een kijkje op Vakantie.nl/Florida.

Reisfotografie Florida
Reisfotografie Florida
Reisfotografie Florida
Reisfotografie Florida
Reisfotografie Florida
Reisfotografie Florida
Reisfotografie Florida
Reisfotografie Florida
Reisfotografie Florida
Reisfotografie Florida

Pin It

Facebook-reacties

reactie(s)

1 Reactie

Laat een reactie achter

E-mailadres wordt niet gepubliceerd.