TUSSEN HET ZAND & DE HEI – familiefotografie Soest

Familiefotografie Soest

Nadat ik hun dochter eerder spontaan had gefotografeerd in Dierentuin Amersfoort, kwamen de ouders van dit schattige meisje bij me terug voor nog een fotoshoot. Ze wilden graag een foto van de hele familie voor opa en oma, maar ook een gezinsfotoshoot. We besluiten dit te combineren en zo reisde ik half september af naar de zandduinen in Soest.

Een hele familie op de foto zetten is altijd een flinke uitdaging. Kleinkinderen met elk hun eigen willetje en dan ook nog opa en oma erbij. Gelukkig vonden we snel een mooi plekje bij een grote boom (deze foto volgt allicht later nog, maar eerst gaat deze natuurlijk naar opa en oma!). Toen de groepsfoto was gemaakt, gingen de twee zusjes afzonderlijk van elkaar op de foto.

Terwijl de rest van de familie een ijsje ging eten en op naar huis ging, struinde ik nog even verder met het gezin. Inmiddels was het einde middag en in september staat de zon dan mooi laag. Wat een geweldig effect geeft bij tegenlicht! Tel daarbij op een stukje paarse hei dat we midden in de duinen vonden en je hebt de ideale setting voor een gezinsshoot.

Is het geen mooi stel bij elkaar?

Familiefotografie Soest
Familiefotografie Soest
Familiefotografie Soest
Familiefotografie Soest
Interesse in familiefotografie in Soest? Kijk hier voor de mogelijkheden >>

Pin It

Facebook-reacties

reactie(s)

Laat een reactie achter

E-mailadres wordt niet gepubliceerd.