TUSSEN DE BLOEMEN – portretfotografie Almere

Portretfotografie Almere, bloemen

Soms heb je van die fotoshoots waarbij alles meezit. Dat je mooi licht hebt én eindelijk ook een geschikt bloemenveld vindt in Almere. Die zijn namelijk spaarzaam. Maar nu kon het dan eindelijk, met Marij. Waar over ik eerder een aantal blogjes schreef.

Herinner je je de pluisjesfoto nog? Of Marij’s favoriet? Op dezelfde avond – het was een zeer productieve shoot – werden ook deze foto’s gemaakt. Zacht licht, een natuurlijk omgeving en een naturel woman. Weer een mooie serie erbij. Thanks, Marij!

P.S. Mocht je zelf ook nog een fotoshoot tussen de bloemen willen, wacht dan niet te lang. Geen idee hoe snel ze zijn uitgebloeid en het zou zonde zijn om weer een jaar te moeten wachten. Ik heb nog enkele plekken beschikbaar – zeker op doordeweekse avonden – dus mail gerust naar info@perfectportret.nl.

Portretfotografie Almere, bloemen
Portretfotografie Almere, bloemen
Portretfotografie Almere, bloemen
Meer weten over de mogelijkheden voor portretfotografie Almere e.o. >>

Pin It

Facebook-reacties

reactie(s)

Laat een reactie achter

E-mailadres wordt niet gepubliceerd.