MINI-FOTOSHOOT JIPPE – kinderfotografie Lemmer

Kinderfotografie Lemmer

Er zijn vriendinnen bij wie ik het niet kan laten om mijn camera al-tijd mee te nemen. Agaat is zo’n vriendin. Naast twee mooie dochters, die ik al meerdere malen fotografeerde, heeft ze namelijk ook nog een geweldig fotogeniek zoontje, die geweldige blikken kan trekken.

Agaat is één van mijn meest dierbare vriendinnen. En ook zij is regelmatig mijn ‘model’ geweest. Een aantal maanden geleden onderging ze een zware hersenoperatie. Ik legde haar zes dagen later vast. Een aangrijpend, maar oh zo’n mooi portret. Inmiddels is Agaat goed hersteld en dus was het tijd om weer bij te kletsen. Terwijl we in de sluis van Lemmer genoten van de zon liep zoon Jippe elke keer voorbij. En dus greep ik mijn camera voor deze geweldige serie (in slechts 20 minuten geschoten, met recht een mini-fotoshoot).

Hartenbreker in spe, that’s for sure! (en hij pakt zijn moeder nu al in…)

Hoe coool! Die lachende is super en die met die fiets. En die van ons samen. En die met die ‘boze’ blik. En die met dat halfopen mondje en en en en en… Allemaal zijn ze wauw! – Agaat, moeder van Jippe

Kinderfotografie Lemmer
Kinderfotografie Lemmer
Kinderfotografie Lemmer
Kinderfotografie Lemmer

Pin It

Facebook-reacties

reactie(s)

Laat een reactie achter

E-mailadres wordt niet gepubliceerd.