MINI-SHOOT IN DE SPEELTUIN – kinderfotografie Lelystad

Kinderfotografie Lelystad

Onlangs trouwden Laura & Patrick, en ik verzorgde hun bruidsfotografie. Ik legde niet alleen het bruidspaar vast, maar ook de schattige bruidsmeisjes en andere aanwezige kindjes. Hun eigen nichtje Joanna kon er helaas niet bij zijn. Maar toen ik haar niet veel later zag, greep ik mijn kans om haar alsnog op de foto te zetten.

Hoewel Joanna groot is voor haar leeftijd en haast vier lijkt, is deze mooie blonde meid nog maar 2,5 jaar. Maar niet minder mooi & onwijs enthousiast. Terwijl haar vader achter mij gek stond te doen, werden we getrakteerd op een supermooie lach van Joanna. Die werd beloond met een rondje van de glijbaan.

Het was een mini-shoot, en duurde misschien slechts tien minute. Is er niet aan af te zien hé? Een geboren model, die Joanna, ze wilde meteen meewerken. En daarmee maakt ze haar ouders heel blij met dit geweldige resultaat.

P.S. Zelf nog deze zomer een fotoshoot boeken bij Perfect Portret? Wacht niet te lang, want de weekenden zitten t/m eind augustus al bijna vol. Wees dus niet te laat. Overigens: nu de zomeravonden lekker lang (helaas nog niet warm) zijn, kan kinder-, baby- & gezinsfotografie nu ook in de avonden. Of wat dacht je van een loveshoot met de avondzon op de achtergrond?

Kinderfotografie Lelystad

Meer weten over kinderfotografie Lelystad e.o.? >>

Pin It

Facebook-reacties

reactie(s)

Laat een reactie achter

E-mailadres wordt niet gepubliceerd.