BRYNN & DYLAN ZIJN TERUG – kinder- en babyfotografie Almere

Babyfotografie Almere

Babyfotografie hoeft niet per se in de studio. Dit kan ook op locatie en buiten. Dat bewijst kleine Brynn (6 maanden) met haar grote broer Dylan (3 jaar).

Een half jaar geleden was Brynn nog maar zes dagen oud en kwam ik bij hen thuis in Almere voor newbornfotografie. Ik maakte een mooie foto van haar en haar broertje voor op het geboortekaartje. Dylan was het er toen niet helemaal mee eens, die camera en die rare fotograaf waren niet zijn grote vrienden.

Op deze koude, bijna herfstachtige dag in april had Dylan er echter wel zin in. Met dezelfde blauwe ogen als dat zijn zusje heeft, keek hij me elke keer stralend aan. Of hij nu met papa op de foto moest, of met mama. Alleen kleine Brynn, die moest maar alleen op de foto vond hij. En dat deed ze ook, vol overtuiging. Ze is nog steeds zo’n fijn modelletje als in september.

Ik maakte het de papa en mama dan ook wel heel erg moeilijk na afloop van de fotoshoot met de keuze. Dat is het risico als je zulke leuke kinderen hebt…

Die ogen! Wat weet je die weer goed te vangen! Als Brynn straks kan lopen, gaan we zeker een fotoshoot met jou in het bos boeken. – Mascha, moeder van Brynn & Dylan

Babyfotografie Almere
Babyfotografie Almere
Babyfotografie Almere
Babyfotografie Almere
Babyfotografie Almere

Meer weten over babyfotografie Almere e.o. >>

Pin It

Facebook-reacties

reactie(s)

Laat een reactie achter

E-mailadres wordt niet gepubliceerd.