KLEINE LOUISE – newbornfotografie Hilversum

Newbornfotografie Hilversum

Van newbornfotografie spreek je eigenlijk alleen als je je baby in de eerste 12 dagen van zijn of haar leven laat fotograferen. Louise, die ik op zocht in Hilversum, was echter al vier weken. Maar doordat ze zes weken te vroeg was geboren (en dus eigenlijk -2 weken is), was ze nog veel kleiner dan een gemiddeld newborn-baby’tje.

Moeder Esther had het al verwacht, haar kleine wonder zou eerder geboren worden. En dus planden we al met week 30 een zwangerschapsshoot in. Net op tijd, want met 32 weken lang Esther al plat en met 34 weken werd Louise geboren. Een ini-mini-prematuurtje. En voor mij dus gewoon een newbornshoot.

Waar normale baby’tjes met vier weken al een stuk drukker zijn, de hele fotosessie hun ogen openen en je verwonderd aan kijken, was Louise niet alleen qua grootte net een newborn, ook qua gedrag. Terwijl mama haar in haar rompertje legde en haar kleding uittrok, sliep ze lekker door. Af en toe opende ze haar ogen om me heel even aan te kijken. Maar slapen is toch eigenlijk veel fijner. En dus maakten we een mooie serie met een slapende Louise. Maar wel met haar speen, want die vindt ze nog net iets te leuk.

Na afloop maakte ik nog even een praatje met haar ouders en sliep Louise door in haar box alsof ze niet net model was geweest en de wereld niet om haar draaide. Ik kon het niet laten om toch nog even een extra fotootje te maken. Is het geen schatje?

Newbornfotografie Hilversum
Newbornfotografie Hilversum
Newbornfotografie Hilversum
Newbornfotografie Hilversum

Meer informatie over newbornfotografie Hilversum >>

Pin It

Facebook-reacties

reactie(s)

Laat een reactie achter

E-mailadres wordt niet gepubliceerd.