OP HERHALING – kinderfotografie Almere

Kinderfotografie Almere

Het leuke aan kinderfotografie? Opgroeiende kinderen komen vaker terug. Zo zag ik Joost & Luuk al tijdens de Moederdag-actie in 2011 en dit jaar kwamen ze terug. Met hun kleine zusje Iris.

Baby’tjes van een half jaar zijn een uitdaging. Zeker in 20 minuten. En als het koud is – wat het helaas was op de dag van de Moederdag-actie – dan is het helaas wat minder aangenaam voor de allerkleinsten. Ik moest dus snel zijn met Iris. En de grote broers zijn dan wel grote broers, maar nog net te klein om Iris zelfstandig vast te houden. Ze ging dus mooi alleen op de foto, op een kleurrijk picknickkleed. Een plaatje!

Joost was een totaal ander mannetje dan vorig jaar. Toen was hij nog heel onzeker en vond de fotograaf stiekem een beetje eng, nu liep hij meteen met me mee en wist nog precies hoe het moest. Wonderbaarlijk voor een jongetje dat de vorige keer net 3 was! Zijn broertje Luuk was nog even innemend als vorig jaar. En samen waren ze weer goed voor een paar mooie portretten. Is het geen leuk stel?

Wat een verschil met vorig jaar, toen de zon lekker scheen en we in april al zomerse temperaturen hadden. Maar ondanks de wind en een enkele bui dit hebben we weer fantastische plaatsjes van onze kids erbij! – Merel, moeder van Joost, Luuk & Iris

Kinderfotografie Almere
Kinderfotografie Almere
Kinderfotografie Almere
Kinderfotografie Almere

Meer weten over kinderfotografie in Almere e.o. >>

Pin It

Facebook-reacties

reactie(s)

Laat een reactie achter

E-mailadres wordt niet gepubliceerd.