YENTL HOUDT VAN DE CAMERA – kinderfotografie Almere

Kinderfotografie Almere

Kinderfotografie is leuk als je spelende kids hebt, maar niet minder leuk als je een meisje voor de camera hebt die heeeeeel graag model (of nog liever actrice) wilt worden. En ook regelmatig al voor de camera stond bij collega-kinderfotografen van me. Yentl is zo’n meisje. En ze houdt van de camera, dat zie je direct.

Yentl (8) stond al langere tijd ingeschreven in mijn modellendatabase, maar ook naar de Moederdag-actie had zij wel oren. Haar moeder schreef haar in en geheel gestyled kwam ze die zondag naar het Zeearendnest in Almere-Buiten. Ze was aan het einde van de middag ingepland en toen begon de zon net te schijnen. Een stuk minder koud en geweldig in combinatie met haar knalblauwe ogen en haar lieve sproetjes.

Haar moeder had de geweldige hoed en de laarzen uitgezocht. Het mutsje (van Billy & Lilly) had ik bij me. En zo konden we in een korte tijd een heel afwisselende serie maken. Yentl’s motto is duidelijk: “Alles voor een goede foto”, ook al was de kleding wel erg frisjes. Zullen we haar ooit terug zien in Holland’s Next Top Model?

Kinderfotografie Almere
Kinderfotografie Almere
Kinderfotografie Almere
Kinderfotografie Almere

Meer weten over kinderfotografie in Almere e.o. >>

Pin It

Facebook-reacties

reactie(s)

Laat een reactie achter

E-mailadres wordt niet gepubliceerd.