STOERE EN LIEVE WILLEKE & GERARD – loveshoot Harderwijk

Loveshoot Harderwijk

Een loveshoot in Harderwijk? Het pittoreske stadscentrum staat garant voor een stoere omgeving. De waterkant zorgt voor de romantiek. Dat bewijst ook deze loveshoot met Willeke & Gerard.

Hoe deze loveshoot in Harderwijk tot stand kwam? Enige tijd geleden deed Willeke, collega-fotograaf, een oproep op Facebook. Ze was op zoek naar een stel voor een zwart/wit loveshoot. Enthousiast als ik was reageerde ik. Wanneer sta ik nu samen met mijn eigen partner op de foto als ik me altijd achter de camera verschuil? De afspraak was snel gemaakt en Willeke vroeg: “Zou je mij en Gerard dan ook op de foto willen zetten?” Natuurlijk.

En dus hadden we gisteren een dubbele loveshoot in Harderwijk. Tussen de kleine buien, en zelfs een beetje hagel, door kozen we de juiste uren uit om te fotograferen. In het oude stadje van Harderwijk voor de stoere foto’s. Want stoer dat zijn Willeke & Gerard wel. En aan de waterkant voor de iets lievere foto’s (want ook dat zijn ze), wat natuurlijk ook helemaal bij mijn stijl past.

Na een paar uur waren we verkleumd, tot koude en rode vingers aan toe. April doet nu eenmaal wat hij wil. Tijd voor een warm drankje & een hoop napret!

Hoe leuk is het om samen met een collega op pad te gaan en zelf ook eens voor de camera te staan. Laura heeft ons vastgelegd zoals we zijn, lekker nonchalant kleurrijk, stoer en dat geheel in haar eigen kleurrijke stijl. Super om een serie als deze te hebben. Zeker voor herhaling vatbaar! Nogmaals super bedankt voor de gezelligheid en de gave foto’s. – Willeke & Gerard

P.S. Binnenkort kun je hier de foto’s bewonderen die Willeke van mij en Ferry maakte tijdens deze loveshoot in Harderwijk. En lezen hoe ik het ervaren heb om eens aan de andere kant van de camera te staan. Ook gaaf om dan te zien hoe je op dezelfde plek op dezelfde tijd twee totaal verschillende fotoseries kunt krijgen.

Loveshoot Harderwijk
Loveshoot Harderwijk
Loveshoot Harderwijk
Loveshoot Harderwijk
Loveshoot Harderwijk

Pin It

Facebook-reacties

reactie(s)

1 Reactie

Laat een reactie achter

E-mailadres wordt niet gepubliceerd.