DUBBEL FEEST VOOR ANOUK & HAAR OUDERS – gezinsfotografie Almere

Gezinsfotografie Almere

Op zoek naar een fotograaf voor gezinsfotografie in Almere of omgeving? Bij Perfect Portret ben je hiervoor ook aan het goede adres. Neem bijv. Anouk en haar ouders, die afgelopen maand voor mijn camera stonden.

Anouk stond ooit al bij mij voor de camera, tijdens het verjaardagspartijtje van haar vriendinnetje Merel. Met haar moeder hield ik altijd contact via Facebook. Toen ze op zoek was naar een fotograaf voor haar gezin, kwam ze dan ook bij mij terecht. Ze wilde foto’s van hun drietjes, voor de uitnodiging voor hun 12 1/2 jarig huwelijksfeest. Maar ook foto’s van alleen Anouk, die tegelijkertijd haar achtste verjaardag zou vieren. Geen enkel probleem, ik ben dol op gezinsfotografie. Almere biedt hier ook genoeg plekken voor. De locatie was dus ook zo gekozen.

Het enige probleem was het weer. In maart is dat in Nederland nog te onbetrouwbaar en dus werd het fotograferen tussen de druppels door. Met weinig zon. Maar Anouk toverde zo nu en dan gewoon een parapluutje tevoorschijn en vervolgens een dikke smile voor de camera. Want hoe vaak ze in haar vrije tijd ook ravot met de jongens, voor de camera blijkt ze een meisje-meisje pur sang. Een ware metamorfose. In tegenstelling tot haar ouders bleef ze doorgaan, model zijn is leuk. Ze zou er echt wat mee moeten doen!

Niet verwonderlijk ook dat ik tijdens het nabewerken erachter kwam dat dit meisje echt het middelpunt is van het gezin. Leuk om te zien! En de kaartjes die ik uiteindelijk maakte, vielen in de smaak bij de gasten. Nathalie, René en Anouk, ik wens jullie een geweldig feest toe. Met hopelijk beter weer!

Binnenkort zijn we 12 1/2 jaar getrouwd en wordt Anouk alweer 8. Ik had al een tijdje het idee om het te vieren en daarvoor Laura uit te nodigen om een fotoshoot te doen en de leukste foto’s er uit te halen voor de uitnodiging. Die Laura ook zou maken voor ons. Maar wat was het slecht weer die dag! Dat zie je niet aan de foto’s toch? Ze zijn prachtig geworden en er verscheen zelfs een lach op René’s gezicht tijdens het fotograferen. Dat gebeurt niet vaak! Anouk vond het allemaal prachtig. Na een half uur vonden René en ik dat we wel genoeg foto’s hadden, maar onze kleine smurf wilde nog wel even doorgaan. Wat zijn de foto’s mooi geworden. En voor herhaling vatbaar. Bedankt Laura! – Nathalie

Gezinsfotografie Almere
Gezinsfotografie Almere
Gezinsfotografie Almere
Gezinsfotografie Almere
Gezinsfotografie Almere

Ook geïnteresseerd in gezinsfotografie in Almere e.o.? Lees er hier alles over >>

Pin It

Facebook-reacties

reactie(s)

2 Reacties

Laat een reactie achter

E-mailadres wordt niet gepubliceerd.