35 JAAR TERUG IN DE TIJD – loveshoot Huizen

Loveshoot Huizen

Bijna 35 jaar geleden hadden ze hun trouwshoot bij deze boom. Pas vier jaar later kwam ik op de wereld. Nog eens 31 jaar later fotografeerde ik ze opnieuw tijdens een loveshoot in Huizen. Bij dezelfde boom, met een stralende zon op de achtergrond.

Op 6 mei zijn mijn lieve ouders al weer 35 jaar getrouwd. Om dit én hun beider 60e verjaardag te vieren, komt er een bescheiden feestje voor familie en vrienden bij Restaurant Eemlust. En bij een feestje hoort een uitnodiging, met mooie foto’s van het gelukkige echtpaar.

Op een zonnige, maar koude, zaterdag in februari, gingen we terug naar de plek waar ze bijna 35 jaar geleden hun trouwshoot hadden. Toen met mijn vaders zusjes als bruidsmeisjes, nu met hun eigen dochter als fotograaf. Het was even zoeken naar de juiste boom, maar hij stond er nog. Mooi in het licht! Een geweldige serie als resultaat. Waarin ook hun – inmiddels een beetje vergeelde – trouwalbum een rol speelde.

De foto’s verwerkte ik daarna in een mooi kaartje. Welke inmiddels op de mat ligt bij de kleine groep genodigden. Ook ik ben er 6 mei natuurlijk bij. Als dochter én als fotograaf. Ik heb er nu al zin in!

De fotoshoot spannend? Ja! Maar uiteindelijk hebben we nergens last van gehad, we waren gewoon ontspannen. Het feit dat onze dochter de fotograaf was, heeft hier natuurlijk ook wel aan bijgedragen… We zijn erg blij met het uiteindelijke resultaat en hebben veel leuke reacties gehad op het kaartje. En het mini-album dat we cadeau kregen, laten we trots aan iedereen zien. – Ans & Bert

Loveshoot Huizen
Loveshoot Huizen
Loveshoot Huizen
Loveshoot Huizen
Wil jij dit ook? Bekijk de mogelijkheden voor een loveshoot Huizen >>

Pin It

Facebook-reacties

reactie(s)

Laat een reactie achter

E-mailadres wordt niet gepubliceerd.