MINISHOOT MET NICHTJES – babyfotografie Almere

Babyfotografie Almere

Fijn, twee favoriete modelletjes: mijn nichtje van 4,5 en haar zusje van nog geen jaar. Een geweldig stel en bovenal enorm fotogeniek. Tijd voor een dosis kinder- en babyfotografie!

Toen ze onlangs hier waren met hun vader en moeder en daarna bij ons bleven voor een middagje oppassen, kon ik het dan ook niet laten om een mini-fotoshoot te houden. Dat is dan weer de mazzel als je “tante Laura” hebt: aan kinderfoto’s geen gebrek. En de ouders weten inmiddels dat er ook altijd foto’s wachten na zo’n middagje oppassen.

De oudste mocht kiezen wat ze wilde eten. Het gekozen menu? Patat, brocolli, knakworstjes en een Danone-toetje met chocolade. Omdat we dat natuurlijk niet in huis hadden, liepen we naar de supermarkt en ondertussen schoot ik wat mooie plaatjes. De kleine lag dik ingepakt – het vroor inmiddels – in haar kinderwagen en dus werd zij pas thuis het slachtoffer van mijn camera.

Is het geen geweldig stel? (aldus de übertrotse tante) Binnenkort kun je hier meer foto’s bewonderen van de officiële fotoshoot met hun vader en moeder.

Babyfotografie Almere
Babyfotografie Almere
Babyfotografie Almere

Meer weten over babyfotografie in Almere? Lees verder >>

Pin It

Facebook-reacties

reactie(s)

1 Reactie

  1. door petra op 29/06/2012  23:07 Beantwoorden

    En met recht kanjers! Wat een plaatjes!

Laat een reactie achter

E-mailadres wordt niet gepubliceerd.