WINTERSE FOTOSHOOT MET MEREL – kinderfotografie Almere

Kinderfotografie Almere

Sneeuw in Nederland: het komt te weinig voor en dat terwijl het zoooo mooi is voor de foto’s. Toen ik vanmorgen op stond, en naar buiten keek, wist ik het dan ook meteen. Ik ga fotograferen, een winterse shoot met een vrolijk kind. En Merel, ingeschreven in de Perfect Portret-modellendatabase voor kinderfotografie in Almere, was de gelukkige.

Merel is nog maar 8 jaar en nu al modebewust. Ze heeft een kledingkast waar je u tegen zegt en aan winterse mutsen en petten geen gebrek. Samen keken we naar leuke combinaties en gewapend met dikke omslagdoeken en warme handschoenen gingen we op pad. Maar niet voordat haar moeder haar haar goed had geborsteld en haar niet meer zo mooie nagellak had verwijderd.

-8 graden was het nog toen we in de Oostvaardersbuurt in Almere gingen fotograferen. Maar zonder wind én met zonnetje viel het eigenlijk best mee. Oké, na het sneeuwballen gooien – het is voor mij niet alleen een must dat er mooie foto’s gemaakt worden, maar ook dat ik heel veel plezier heb met het model(letje) – waren Merel’s handen een beetje koud en op dat bevroren bankje zitten was iets minder aangenaam. Haar beetje vertrokken gezicht maakte echter al gauw plaats voor een dikke schaterlach toen ik op de grond, midden in de sneeuw, ging liggen en klaagde over een koude kont. Toen vond Merel alles opeens weer goed…

Het resultaat? Een winterse fotoshoot met veel mooie zonlicht en bovenal een stralend meisje, die haar ouders heel blij gaat maken met deze foto’s! (en meer, dit is slechts een selectie)

Merel kwam na de shoot binnen huppelen: “Mama, wat was het gaaf en wat is Laura lief!” en “Mama, we hebben zo gelachen en ik vond het zoooo leuk om te doen!” Er was geen woord tussen te brengen. Merel en Laura gingen lachend samen op pad in de buurt en ik kreeg een dolgelukkig meisje terug! Lieve Laura, ook namens Sander en Merel: dank je wel voor deze mooie winterwonder foto’s! – Suzanne van de Laar

Kinderfotografie Almere
Kinderfotografie Almere
Kinderfotografie Almere
Kinderfotografie Almere

Meer over de mogelijkheden van kinderfotografie in Almere >>

Pin It

Facebook-reacties

reactie(s)

1 Reactie

Laat een reactie achter

E-mailadres wordt niet gepubliceerd.