WAKKERE LENA VOOR DE CAMERA – newbornfotografie Den Bosch

Newbornfotografie Den Bosch

Hoewel ik gevestigd ben in Almere reis ik het hele land door voor newbornfotografie. In Den Bosch fotografeerde ik dit schattige meisje.

Annegien & Tim hadden van de collega’s van Annegien een newbornshoot cadeau gekregen en zo kwam het dat ik afgelopen week de 10 dagen oude Lena bezocht in Den Bosch. Gewapend met o.a. kleedjes en een straalkacheltje (slaapkamertjes zijn net te koud voor zo’n lange fotoshoot). Ik werd open ontvangen door haar ouders en Lena lag gelukkig te pruttelen op haar moeders schoot.

Tijdens de fotoshoot bleef ze pruttelen en gekke geluidjes maken. En happen! Lena is een grote drinker en tussendoor lag ze rustig aan de borst. Waarna ze weer met haar grote kijkers de lens in keek. Dat is nog eens wat anders dan een slapende newborn. Meet Lena!

Ik kreeg toen ik met zwangerschapsverlof ging van mijn collega’s een fotoshoot van Perfect Portret cadeau. Daar ben ik ze eeuwig dankbaar voor: we zijn zo blij dat we van onze Lena hele mooie foto’s hebben van nu ze nog zo klein is! Dat hadden we zelf nooit zo mooi vast kunnen leggen. Hier gaan we nog járen van genieten! – Annegien & Tim

Newbornfotografie Den Bosch
Newbornfotografie Den Bosch
Newbornfotografie Den Bosch
Newbornfotografie Den Bosch
Newbornfotografie Den Bosch

P.S. Ben je zwanger en wil je ook zo’n mooie fotoshoot van jouw pasgeboren kindje? Bekijk de mogelijkheden & prijzen.

Pin It

Facebook-reacties

reactie(s)

1 Reactie

  1. door Willeke op 16/01/2012  20:33 Beantwoorden

    Wat een mooi klein meisje! Heel lief vastgelegd. En wat een gaaf gehaakt kleedje, lekker vrolijk :-)

Laat een reactie achter

E-mailadres wordt niet gepubliceerd.