IJDELE ZUSJES VOOR DE CAMERA – portretfotografie Almere

Portretfotografie Almere

De kranten koppen vandaag dat het voorjaar is aangebroken en de krokussen langzaam opkomen. Als portretfotograaf word ik blij van de gedachte aan zonnestralen, bloemen en groene grasvelden. Tijd voor een zonnig blogje die ik nog klaar had liggen. Weg met de winter!

Sanne (11) & Daphne (13) uit Huizen kregen van hun tante een fotoshoot voor hun verjaardag. Eind september kwamen ze in Almere voor portretfotografie. Het was een van de weinige zonnige dagen en daar hebben we dan ook optimaal van geprofiteerd.

En wat een verschil tussen de twee meiden: Daphne al haast geen meisje meer, Sanne nog een vrolijke, jonge spring-in-het-veld. Ze had zelfs haar volledige zomergarderobe meegenomen voor de fotoshoot. Ze had maar liefst 4 kledingsets meegenomen, en kleedde zich tussendoor steeds om.

Erg? Nee, ik geniet van meiden die zo enthousiast zijn om voor de camera te komen. En Sanne was zelfs zo enthousiast dat ze waarschijnlijk haar verjaardagspartijtje binnenkort bij mij komt vieren.

Portretfotografie Almere
Portretfotografie Almere
Portretfotografie Almere
Portretfotografie Almere
Portretfotografie Almere
Portretfotografie Almere

Pin It

Facebook-reacties

reactie(s)

1 Reactie

Laat een reactie achter

E-mailadres wordt niet gepubliceerd.