ENERGIEKE NICOLE – kinderfotografie Almere

Kinderfotografie Almere

Kinderfotografie doe ik eigenlijk door heel Almere. In de drukke stad, in de wijken van klanten, of midden in de natuur. Zo ging ik met Nicole naar het Beatrixpark.

Nicole is zo’n meisje met een eigen willetje. Een meisje met een energiepeil waar je u tegen zegt. Zo eentje die het liefst gekke bekken trekt voor de camera en dan heeeeeeeeeeeel hard wegrent om verderop op de schommel te gaan zitten. Of om simpelweg beukenootjes te zoeken.

Ik kan je vertellen: zo’n fotoshoot – waarin je een uur lang achter een meisje van zeven aanholt in het Beatrixpark – voelt als sporten. Maar wel een sport waar je heel veel voldoening uithaalt. Want ja, na heel veel gekke bekken trekken, uitrazen en rare sprongen, kwam Nicole in haar rol als Hollands Next Top Model. En toen we klaar waren vroeg ze: “Hoe lang duurt het nu voor dat ik ze zie?” Ik antwoordde: “Over twee dagen.” Heel vermoeid zei ze: “Dan pas, dat is lang wachten.” Ja, zelfs deze energiebom was moe na de fotoshoot. Dan konden we elkaar in elk geval wat dat betreft de hand schudden.

Het resultaat zie je hieronder. Ik denk dat Nicole er heel blij mee mag zijn. Wat knallen die ogen eruit!

Kinderfotografie Almere
Kinderfotografie Almere
Kinderfotografie Almere
Kinderfotografie Almere

Meer weten over de mogelijkheden voor kinderfotografie in Almere >>

Pin It

Facebook-reacties

reactie(s)

Laat een reactie achter

E-mailadres wordt niet gepubliceerd.