KLEINE ZUS & GROTE BROER – newbornfotografie Almere

Newbornfotografie Almere, Brynn

Op zoek naar een fotograaf voor newbornfotografie Almere e.o.? Perfect Portret is hierin gespecialiseerd. Ook met broertjes en zusjes, zoals grote Dylan, die met zijn kleine zusje Brynn op de foto ging.

Aanvankelijk stond er voor de laatste week van september een zwangerschapsshoot gepland, maar Brynn besloot eigenwijs op 24 september te komen in plaats van op 24 oktober. Dat was even schrikken, Brynn die zich te vroeg aankondigde. Maar moeder en dochter maakte het al snel goed en waren binnen no time thuis. En zo kwam het dat ik op een zonnige najaarsdag op pad ging. Voor newbornfotografie in Almere. En daar word ik altijd heel vrolijk van!

Zes dagen oud, een bos zwarte haren en grote ogen. Geduldig lag Brynn mooi te wezen op het bed in de logeerkamer, die we omdoopten tot tijdelijke studio. Als fotograaf zoek ik bij newbornfotografie altijd naar het meest lichte plekje in huis. En dat was in dit geval de logeerkamer.

Terwijl ik Brynn als een heus model op de foto zette, klikte grote broer Dylan mee met zijn eigen cameraatje. Om vervolgens – samen met knuffel Konijn – op het bed te duiken en met zijn kleine zusje op de foto te gaan. Als een trotse grote broer! Ook papa en mama moesten van hem met zijn kleine zusje op de foto. Wat werd het uiteindelijk een mooie serie!

Nog geen week later kreeg ik een mooi geboortekaartje in de brievenbus. Met de grote ogen van zowel broer als zus. En inmiddels prijken deze twee mini-modelletjes niet alleen op dat kaartje, maar ook op de flyers van Perfect Portret.

P.S. Ook interesse in zo’n mooie nebwornshoot? Klik snel naar de mogelijkheden voor newbornfotografie in Almere (of omgeving).

Newbornfotografie Almere, Brynn
Newbornfotografie Almere, Brynn
Newbornfotografie Almere, Brynn
Newbornfotografie Almere, Brynn

Meer weten over newbornfotografie Almere e.o. >>

Pin It

Facebook-reacties

reactie(s)

4 Reacties

Laat een reactie achter

E-mailadres wordt niet gepubliceerd.