ZONNETJES IN HUIS – kinderfotografie Almere

Kinderfotografie Almere

Een zomer als deze is een nachtmerrie voor een buitenfotograaf. Ook ik heb de afgelopen weken fotoshoots moeten afzeggen en/of verplaatsen vanwege de stromende regen. Dan nog maar eentje uit de ‘oude doos’, zodat we dat zomergevoel weer even terugkrijgen…

Toen Joost (3 jaar) en Luuk (1 jaar) bij me langskwamen om op een van mijn favoriete locaties in Almere foto’s te maken, scheen het zonnetje namelijk wel. Notabene in april, en dan ruim 20 graden. Ik was er helemaal klaar voor, Joost vond het een beetje eng. Waar het ene kind meteen aan je hand mee loopt, moet de ander even ontdooien. Gelukkig hielp het zonnetje daarbij en Joost kwam snel los en uiteindelijk pakte hij zelfs mijn hand.

Broertje Luuk had nog niet zo’n probleem met de mevrouw tegenover hem. Die bleef rustig zitten, maar wel enigszins onder de indruk van die grote camera. Grote ogen zette hij dan ook op, terwijl papa en mam trots stonden toe te kijken hoe hun zonnetjes in huis het deden. Is het geen mooi stel?

Kinderfotografie Almere
Kinderfotografie Almere
Kinderfotografie Almere

Meer weten over de mogelijkheden van kinderfotografie in Almere e.o. >>

Pin It

Facebook-reacties

reactie(s)

Laat een reactie achter

E-mailadres wordt niet gepubliceerd.