FOTOMODELLEN GEZOCHT – nieuws

Fotoshoot, fotomodellen

Als bezig bijtje ben ik elk moment van de dag druk met ideeën. Ideeën wat betreft leuke acties voor klanten, maar ook ideeën voor fotoshoots. Omdat ik deze ideeën niet altijd kwijt kan bij de klant – de klant moet maar net hetzelfde willen als ik – ben ik regelmatig op zoek naar (kind)modelletjes voor een portfolioshoot.

Soms is het – op korte termijn – vinden van een geschikt model niet heel makkelijk. Alle nichtjes, neefjes kindjes van vrienden en kennis hebben al eens model gestaan en ik kan niet mensen van de straat blijven plukken als het opeens mooi weer is. Of nog zeldzamer: als Nederland bedolven is onder een verse laag sneeuw. Hoewel dit soort situaties zich niet elke maand voordoen, is het toch fijn als ik dan wat fotomodellen om me heen heb die ik kan benaderen.

Daarom start ik een Perfect Portret-modellendatabase. Een database met modellen van jong tot oud. Ja, ook rimpels zijn toegestaan. En meisjes met rood haar. Of donkere jongetjes met kroeshaar. De zeven schoonheden ben ik ook dol op, zoals bruine haren en blauwe ogen. Fotogenieke brildragers. Tweelingen in alle leeftijden.

Wil jij wel eens model staan in een door mij uitgewerkte fotoshoot? Is jouw kind volgens jou de mooiste van de wereld en zeker fotogeniek? Ben je zwanger en wil je mij helpen mijn zwangerschapsportfolio uit te breiden? Of lijkt het je gewoon simpelweg leuk om een keer, in welke hoedanigheid dan ook, voor de camera te staan? Schrijf je dan nu in, zodat ik je eventueel kan benaderen als ik in een rustige periode op zoek ben naar een model voor een portfolioshoot.

Let op! Op dit moment (juli 2012) heb ik al zoveel modellen dat ik hier tijdelijk een stop op heb gezet. Mocht ik later weer modellen zoeken, dan zal ik wederom een bericht plaatsen.

Pin It

Facebook-reacties

reactie(s)

13 Reacties

 1. door Linda op 09/08/2011  23:09 Beantwoorden

  Hoi Laura,

  goed idee!
  Als je nog niet genoeg van ons hebt willen wij ons ook wel inschrijven! Heb je dan nog foto's van ons nodig, of heb je er genoeg inmiddels? :-)

  Groetjes!

 2. door Bregje op 25/08/2011  00:23 Beantwoorden

  Hoi Laura,

  Je site ziet er echt mooi uit, echt mooie foto's.
  Ik las dat je je zwangerschaps portefolio graag wil bereiden. Momenteel ben ik 21 weken zwanger en lijkt me erg leuk om ook eens zo voor de camera te staan.

  Groetjes
  Bregje Verbeek

  • door Laura op 25/08/2011  17:10 Beantwoorden

   Hoi Bregje,

   Je kunt het formulier downloaden vanuit dit nieuwsbericht. Ik heb je tevens nog even een aanvullende mail gestuurd.

   Groetjes,
   Laura

 3. door Judith op 29/08/2011  14:22 Beantwoorden

  Hey Laura,
  Je kent mijn kids! Hebben ook al eens op je portfolio gestaan, maar als je nieuwe input van ze wil...........schrijf ik ze met alle liefde in ;-)
  Groetjes,
  Judith

 4. door Sjarmine op 23/09/2011  00:59 Beantwoorden

  Hallo Laura,

  Ik ben momenteel 26 weken zwanger en zag dat je je zwangerschap portfolio wilde uitbreiden. Als je nog opzoek bent naar een zwangermodel ben ik je graag tot dienst.

  Mvg, Sjarmine Ronokarijo

  • door Laura op 27/09/2011  19:31 Beantwoorden

   Beste Sjarmine,

   Als je je wilt inschrijven, kun je het formulier downloaden (zie de link hierboven) en deze ingevuld naar mij toesturen.

   Gr Laura

 5. door Jeanine Martis. op 21/03/2012  14:42 Beantwoorden

  Hallo Laura,

  Ik lees dat je op zoek bent naar modellen, nu heb ik 3 kinderen die graag op de foto gaan. Ze zijn, 8 en 4 jaar (die van 4 jaar heeft een portfolio + een klein beetje ervaring) en dit zijn beide meisjes. En dan heb ik nog een jongetje van 9 maanden wat al los kan staan. De kinderen hebben alledrie bruin haar.
  Mocht je interesse gewekt zijn, dan hoor ik graag van je.

  Groetjes,

  Jeanine Martis.

  • door Laura op 23/03/2012  11:02 Beantwoorden

   @ jeanine: hierboven zie je een linkje van het inschrijfformulier. Deze kun je mij toezenden.

 6. door Shau op 10/08/2012  14:40 Beantwoorden

  Hoihoi,

  Ik heb twee lieve, mooie meiden (blond haar en zeer donkerbruine ogen) die eventueel ook nog wel op de foto willen zodra je weer modelletjes zoekt :). Zodra je weer open staat voor nieuwe aanmeldingen kan ik weleens wat foto's sturen als je dat zou willen.

  Groetjes, Shau

 7. door nikki op 11/09/2012  14:16 Beantwoorden

  he laura
  als je nog een modelletje zoekt.
  Ik heb een kleine knul van 13 maanden.
  Hij heeft blond haar en hele mooi blauwe ogen

  groetjes nikki

 8. door Annet op 17/11/2012  12:35 Beantwoorden

  Hoi Laura,
  Ik heb een dochter van 12 bijna 13
  Andere mensen zeggen dat ze geschikt is als model
  Als je benieuwd bent laat het even weten via een reactie

  Groetjes Annet

  • door Annet op 17/11/2012  12:36 Beantwoorden

   Ze heeft trouwens blond krullend haar en mooie blauwe ogen

 9. door Rosaly & Romy op 28/01/2013  19:30 Beantwoorden

  beste laura
  ik en mijn tweelingzus hebben blond krullend haar blauwe ogen en zijn 15 jaar, als u nog modellen zoekt willen wij ons daar voor graag aanmelden.

  mvg Rosaly & Romy

Laat een reactie achter

E-mailadres wordt niet gepubliceerd.