STRALENDE SANDER & LINDA – trouwfotografie Limburg

Trouwfotografie Limburg

Al in haar eerste mail spatte het enthousiasme van bruid Linda af. Het was voor mij dan ook meteen duidelijk dat ik met liefde wilde afreizen naar Schin op Geul (Limburg) voor de trouwfotografie van hun mooiste dag!

Een mooie dag werd het zeker. Niet alleen omdat de regen wegbleef en de zon tevoorschijn kwam. Nee, Sander & Linda waren samen het stralende middelpunt. Vanaf het moment dat ze zich apart gingen omkleden tot aan het diner. En ongetwijfeld nu, tijdens hun huwelijksreis, nog steeds.

Het feest vond plaats in hotel Heuvelzicht, de plek waar ze al zo vaak samenkwamen én de plek waar Sander zijn Linda het jaar daarvoor ten huwelijk vroeg. Terwijl Linda net in de make-up werd gezet, kwam ik binnen en pakte mijn camera tevoorschijn. Linda was haar zenuwen aan het onderdrukken door te Facebooken. Maar toen was toch het moment aangebroken dat ze van de trap kwam en een stralende Sander op haar stond te wachten. Daarna werd er met alle gasten – van heinde en verre – uitgebreid geluncht, om vervolgens in de serre over te gaan tot de ceremonie. Een ceremonie met letterlijk een lach en een traan. En een paar zakdoekjes voor het bruidspaar.

Na de ceremonie verplaatste het hele gezelschap zich naar het Geulpark. Voor een picknick met champagne, cupcakes én gekke foto’s. Want als iets me duidelijk was geworden in de vele mailtjes die Linda en ik vooraf uitwisselden, was het dat Linda & Sander wel in zijn voor een feestje. En dat ze graag met hun vrienden jumpen voor foto’s en gekke bekken trekken. Geen probleem, ook dat kan! Naast een paar mooie plaatjes van het bruidspaar om natuurlijk.

Van al dat jumpen en gek doen kreeg iedereen honger en dus werd de serre, waar een paar uur eerder de ceremonie plaatsvond, omgetoverd tot restaurant. Na de eerste dans – die niet gepland was, maar die ik toch mooi nog even kon vastleggen – en de eerste gang kneep ik hem er tussenuit. Het gezelschap ging nog even intiem dineren en het zal me niets verbazen als het feestje nog lang is doorgegaan…

Twee dagen na de trouwdag ontvingen Sander & Linda in het hotel een kaart van me, met de eerste foto. Met veel enthousiasme werd hij ontvangen. En na onderstaande previews waren ze helemaal blij. Geniet je even mee?

Onze mooiste dag moest natuurlijk ook mooi op de foto komen. Na veel (en gezellig!) contact vooraf en uitwisseling van ideetjes wisten we dat het met de foto’s helemaal goed moest komen. De loveshoot voorafgaand aan de grote dag was een succes, fijn om elkaar alvast ‘live’ te leren kennen. Nu mogen wij onze trouwdag keer op keer herbeleven dankzij de mooie foto’s van Laura, die op de dag zelf ook nog eens fijn gezelschap was, voor ons én de gasten. Laura, bedankt voor het vastleggen van zoveel mooie momenten! – Sander & Linda

Bruidsfotografie Limburg
Bruidsfotografie Limburg
Bruidsfotografie Limburg
Bruidsfotografie Limburg
Bruidsfotografie Limburg
Bruidsfotografie Limburg
Bruidsfotografie Limburg
Bruidsfotografie Limburg
Bruidsfotografie Limburg
Bruidsfotografie Limburg
Bruidsfotografie Limburg
Bruidsfotografie Limburg
Trouwfotografie Limburg
Trouwfotografie Limburg
Bruidsfotografie Limburg
Bruidsfotografie Limburg
Bruidsfotografie Limburg

Ook jouw bruiloft laten vastleggen? Kijk voor de mogelijkheden op Fotovanjouwbruiloft.nl >>

Pin It

Facebook-reacties

reactie(s)

12 Reacties

Laat een reactie achter

E-mailadres wordt niet gepubliceerd.