WERVELWIND DIEGO – kinderfotografie Almere

Kinderfotografie Almere

Op zoek naar een fotograaf voor speelse kinderfotografie in Almere? Geen probleem bij Perfect Portret. Check bijvoorbeeld Diego, een kleine wervelwind.

Vaak zijn ouders bang dat hun kind het niet goed doet tijdens een shoot. Dat het niet wil blijven zitten of staan en dat er geen goede foto’s uitkomen. Angst voor niets! Oké, in een studio is een rennend kind niet handig, maar bij fotoshoots op locaties kan dat een fotoshoot juist een heel spontaan karakter geven.

Diego kwam speciaal voor de Moederdag-actie van Den Haag naar Almere. Een aardig eindje met de auto. En tijdens de autorit had hij net wat te lang en te vast geslapen. Eenmaal aangekomen op het speeleiland waar de actie werd gehouden had Diego energie teveel. Zitten of staan wilde hij niet, hij wilde rennen, spelen, ravotten. En nog eens rennen, spelen en ravotten.

Prima, dan ren en speel ik mee. Terwijl zijn (net zo fotogenieke) moeder hem bezig hield en probeerde zijn energie op te branden, volgde ik elke stap. Vloog Diego naar links, vloog ik naar links. Vloog Diego naar rechts, vloog ik naar rechts.

Het resultaat? Een spontane fotoshoot, waarin ik ook nog wat mooie moeder-zoon-momentjes te pakken had. Het hoeft allemaal niet zo perfect te zijn. Dat blijkt uit deze fotoshoot.

Kinderfotografie Almere
Kinderfotografie Almere
Kinderfotografie Almere

Pin It

Facebook-reacties

reactie(s)

Laat een reactie achter

E-mailadres wordt niet gepubliceerd.