EEN TOEVALLIGE ONTMOETING – kinderfotografie Amersfoort

Een bezoekje aan de dierentuin met camera vond ik altijd geweldig. Maar sinds ik me steeds meer in portretten specialiseer, lijkt dat ook nog het enige te zijn dat ik echt echt leuk vind om te fotograferen. En dat merkte ik ook gisteren weer, tijdens een bezoekje aan Dierentuin Amersfoort.

“Ik heb ook al een pizza op (…) en ik heb een grote kamer”, zegt ze. Terwijl we ons tegoed doen aan een vette snackbarlunch, raken we in gesprek met een meisje van bijna vier en haar vader. Een vermakelijk gesprek, waarbij wel 100x door mijn hoofd schiet: “Wat een mooie blauwe ogen in combinatie met dat rossige haar en die mooie lach.” Hoewel ik dat vaker heb, durf ik zelden mijn stoute schoenen aan te trekken en gewoon te vragen of ik me even met mijn camera uit mag leven.

“Fotograferen jullie veel?”, vraagt de vader op een gegeven moment terwijl ik mijn lens verwissel en er asociaal twee Canon’s op tafel liggen. Het zetje dat ik nodig had om toch te vragen of ik zijn dochtertje mag lenen. Gelukkig ben ik niet de enige die enthousiast is. De kleine meid poseert met alle liefde voor me.

Een toevallige ontmoeting + een spontaan actie = mooie foto’s!

“Wat een leuke spontane actie vandaag in de dierentuin! Ze heeft het thuis nog veel over jullie en de fotoshoot gehad. Erg mooi is om te zien dat onze dochter helemaal gefotografeerd is zoals ze is.” – Vader en moeder

KInderfotografie Amersfoort
KInderfotografie Amersfoort
KInderfotografie Amersfoort

Pin It

Facebook-reacties

reactie(s)

7 Reacties

Laat een reactie achter

E-mailadres wordt niet gepubliceerd.