VOOR 1 DAG MODEL TIJDENS EEN SPETTEREND FOTO PARTIJTJE – kinderfotografie

Foto partijtje, voor een dag model

Voor 1 dag model? Met de komst van programma’s als America’s Next Top Model is model zijn een droomberoep geworden voor veel kinderen, met name voor meisjes. Het in de spotlights staan, de mooiste kleren en uiteindelijk geweldige foto’s: wie wil dat niet? En het kan: met een foto partijtje van Perfect Portret. In Almere, of elders in het land. Op locatie!

In 2010 begon ik met de foto partijtjes. Was het de eerste keer nog aftasten, nu is het een groot, ontspannen feest, waarbij kinderen en tieners voor 1 dag model zijn. In de kleren die ze zelf hebben uitgezocht uiteraard. En met de poses die ze zelf willen, waarbij ik ze natuurlijk wel help en stuur.

Wat houdt een foto partijtje precies in?

Gewapend met een picknickkleed, bellenblaas te gekke hoedjes en mutsen (van bijv. Billy & Lilly), slingers en/of ballonnen, frisse drankjes en lekkere snoepjes kom ik naar de afgesproken locatie. Dit kan een park, een bos of bijvoorbeeld de hei zijn. Terwijl de kinderen kletsen, lachen en spelen zal ik foto’s maken. Maar ook zal ik elk kind apart zo’n 20 minuten fotograferen voor een paar echte modellen-foto’s. Uiteraard is er extra aandacht voor de jarige job en een klein cadeautje namens Perfect Portret. Als dat geen top foto partijtje is?

Fotopartijtjes zijn niet alleen mogelijk in Almere, maar ook elders in het land. Samen zoeken we dan naar een geschikte locatie. Op naar een topfeest, dat al mogelijk is vanaf € 16,95 per kind, incl. een digitale foto per kind en een groepsfoto voor iedereen.

Meer weten? Lees hier alles over de foto partijtjes >>

Pin It

Facebook-reacties

reactie(s)

Laat een reactie achter

E-mailadres wordt niet gepubliceerd.