LIEVE ANOUK – babyfotografie Almere

Op zoek naar een fotograaf voor babyfotografie in Almere? Bij Perfect Portret kan dit aan huis. Of op locatie, zoals Anouk, die mij inpakte met haar grote blauwe ogen.

Maak kennis met de zes maanden oude Anouk. Anouk kwam samen met haar moeder speciaal uit Barneveld voor de Moederdag-actie van Perfect Portret. Ze bleek niet alleen een stel heel mooie blauwe ogen te hebben, maar ook nog eens een vrolijke bolle toet. En ze flirt – ja, nu al – met de camera.

Meestal fotografeer ik baby’tjes van deze leeftijd in de studio. Daar is het warm en aangenaam en beschik ik over alle faciliteiten. In Anouk’s geval was dit – mede door het zomerse weer, 25 graden in april! – buiten. Ik nam een kleed en wat kussentjes mee, die uiteindelijk perfect matchten bij haar kleding. Dat had haar moeder goed uitgezocht. Doet ze haar shirtje overigens geen eer aan?

Wat je als mama nooit voor elkaar krijgt als je zelf foto’s van je kleintje maakt, lukt Laura wel. Stuk voor stuk prachtige foto’s en allemaal zó mooi dat ik haast niet kon kiezen… En we komen zeker nog een keer terug voor een fotoshoot bij Perfect Portret! – mama Nienke

Babyfotografie Almere
Babyfotografie Almere
Babyfotografie Almere

Ook geïnteresseerd in babyfotografie in Almere e.o.? Lees er hier alles over >>

Pin It

Facebook-reacties

reactie(s)

5 Reacties

Laat een reactie achter

E-mailadres wordt niet gepubliceerd.