OP PAD MET NIEUWE CAMERA – portretfotografie Almere

Portretfotografie Almere

Vriendinnetje Sabrina wilde mooie profielfoto’s en ik wilde mijn nieuwe camera uitproberen. 1 + 1  = 2. En dus gingen we gisteren na het werk op pad, terwijl de zon steeds meer achter de bomen zakte.

“Geef jij me wel instructies?”, vroeg Sabrina me. Ik vertelde dat dat helemaal goed kwam, en dat de eerste foto’s misschien wat onwennig waren, maar dat het daarna echt wel goed zou komen. En dat ik haar zeker aan het lachen zou krijgen, zodat ze haar mooie tanden zou laten zien. Gelukt!

En we maakten onszelf ook nog even nuttig. Komende maandag helpt Sabrina mij bij de Moederdag-actie. Die op deze locatie plaats zal vinden. We namen de mogelijkheden en het draaiboek door. Dat gaat maandag helemaal goed komen!

Ik wist van tevoren wel dat de foto’s goed zouden worden. Maar dat ik het ook nog echt leuk zou vinden om model te zijn, had ik niet verwacht! – Sabrina

Portretfotografie Almere
Portretfotografie Almere
Portretfotografie Almere
Portretfotografie Almere

Ook interesse in portretfotografie Almere e.o.? Bekijk de mogelijkheden >>

Pin It

Facebook-reacties

reactie(s)

1 Reactie

Laat een reactie achter

E-mailadres wordt niet gepubliceerd.