DOERAK MAEVE & ENGEL MARE – kinderfotografie Lemmer

Op zoek naar een fotograaf voor kinderfotografie in Lemmer? Bij Perfect Portret ben je aan het goede adres voor spontane & ongedwongen kinderfotografie. Check snel de foto’s van Mare & Maeve die ik afgelopen weekend maakte.

Hoewel Maeve en Mare toch echt dezelfde papa en mama hebben en ook nog op elkaar lijken, verschillen ze als dag en nacht. Rustige Mare met haar mooie glimlach, en energieke Maeve met haar ondeugende blik.

Op een zonnige voorjaarsdag in maart ontmoette ik de twee meiden en hun moeder in de haven van Lemmer. Met hun feestkleding en hun haren netjes gekamd. Helemaal hyper, want ‘fotograaf Laura’ zou hen weer op de foto zetten. Eerder mochten ze namelijk mee met de zwangerschapsshoot van hun moeder. Vandaag was de aandacht volledig voor hen, terwijl broertje Jippe thuis lag te slapen.

We bezochten de steiger, renden door de kleine straatjes, aten tussendoor een ijsje (maar dat werden knoeifoto’s) en speelden met mijn polaroidcamera. De meiden straalden. En als mijn modelletjes stralen, straal ik ook. Good job girls!

Ik denk dat prinsessen in het echt net zo mooi zijn als ik op de foto ben. Ik ben op de foto nog mooier dan in de spiegel. En Laura is mijn beste vriendin. – Maeve

Ik vond de fotoshoot zo leuk! En iedereen uit mijn klas wil nu ook. Mag ik die foto’s in mijn dagboek plakken? Dan kan ik steeds zien hoe leuk de shoot was. – Mare

Kinderfotografie Lemmer
Kinderfotografie Lemmer
Kinderfotografie Lemmer
Kinderfotografie Lemmer

Pin It

Facebook-reacties

reactie(s)

4 Reacties

Laat een reactie achter

E-mailadres wordt niet gepubliceerd.