DOERAK MAEVE & ENGEL MARE – kinderfotografie Lemmer

Op zoek naar een fotograaf voor kinderfotografie in Lemmer? Bij Perfect Portret ben je aan het goede adres voor spontane & ongedwongen kinderfotografie. Check snel de foto’s van Mare & Maeve die ik afgelopen weekend maakte.

Hoewel Maeve en Mare toch echt dezelfde papa en mama hebben en ook nog op elkaar lijken, verschillen ze als dag en nacht. Rustige Mare met haar mooie glimlach, en energieke Maeve met haar ondeugende blik.

Op een zonnige voorjaarsdag in maart ontmoette ik de twee meiden en hun moeder in de haven van Lemmer. Met hun feestkleding en hun haren netjes gekamd. Helemaal hyper, want ‘fotograaf Laura’ zou hen weer op de foto zetten. Eerder mochten ze namelijk mee met de zwangerschapsshoot van hun moeder. Vandaag was de aandacht volledig voor hen, terwijl broertje Jippe thuis lag te slapen.

We bezochten de steiger, renden door de kleine straatjes, aten tussendoor een ijsje (maar dat werden knoeifoto’s) en speelden met mijn polaroidcamera. De meiden straalden. En als mijn modelletjes stralen, straal ik ook. Good job girls!

Ik denk dat prinsessen in het echt net zo mooi zijn als ik op de foto ben. Ik ben op de foto nog mooier dan in de spiegel. En Laura is mijn beste vriendin. – Maeve

Ik vond de fotoshoot zo leuk! En iedereen uit mijn klas wil nu ook. Mag ik die foto’s in mijn dagboek plakken? Dan kan ik steeds zien hoe leuk de shoot was. – Mare

Kinderfotografie Lemmer
Kinderfotografie Lemmer
Kinderfotografie Lemmer
Kinderfotografie Lemmer

Pin It

Facebook-reacties

reactie(s)

4 Reacties

 1. door Jolanda op 28/03/2011  17:55 Beantwoorden

  Geweldige foto's! Echte Mimpi meisjes ;-)

 2. door Agaatt op 28/03/2011  18:09 Beantwoorden

  Laura,
  Ik mag je vast niet te veel ophemelen, maar een welgemeend en onbescheiden: 'Dankjewel!' is hier toch echt op zijn plaats.
  Je foto's zijn als altijd prachtig, maar de manier waarop je met de meiden omgaat is minstens zo mooi. Je 'levelt' heel makkelijk met kinderen en stuurt ze op een voor hen heel prettige manier. Oók daarin onderscheidt een goede fotograaf zich!

 3. door Linda op 30/03/2011  15:57 Beantwoorden

  Leuke foto's Laura, en leuk om je blog te lezen.
  Enne, neem die polaroid ook maar mee naar onze shoot, want daar ben ik gek op! :-)

 4. door Laura op 30/03/2011  16:57 Beantwoorden

  @ linda: dat stond al in de planning :) Heb ik een leuk ideetje mee!

Laat een reactie achter

E-mailadres wordt niet gepubliceerd.