MEET THE LOCALS – reisfotografie Thailand & Cambodja

Reisfotografie Thailand & Cambodja

Aanvankelijk begon mijn fotografiepassie met reisfotografie. Ik maakte een aantal reizen voor mijn werk, kreeg tips van fotografen, ontwikkelde mezelf. Maar hoe meer ik ontwikkelde hoe meer mijn hart uit ging naar portretfotografie.

Een bestemming waar je reis- en portretfotografie goed kunt combineren is natuurlijk Azië. De mensen daar maken de cultuur. Ik was er alleen nog nooit geweest. Toen ik (vorig jaar rond deze tijd) de kans kreeg om voor mijn werk een week naar Thailand & Cambodja te gaan, kon ik dan ook niet weigeren. En wat was het een genot om deze mensen, die veelal dol zijn op de camera, vast te mogen leggen. Elke keer als ik mijn foto-album met deze foto’s opensla, verschijnt er een lach op mijn gezicht.

Maak kennis met de Aziaten!

Reisfotografie Thailand & Cambodja
Reisfotografie Thailand & Cambodja
Reisfotografie Thailand & Cambodja
Reisfotografie Thailand & Cambodja
Reisfotografie Thailand & Cambodja
Reisfotografie Thailand & Cambodja
Reisfotografie Thailand & Cambodja
Reisfotografie Thailand & Cambodja
Reisfotografie Thailand & Cambodja

Meer van mijn reisfoto’s vind je op Vakantie.nl >>

Pin It

Facebook-reacties

reactie(s)

Laat een reactie achter

E-mailadres wordt niet gepubliceerd.