Over mij

Gedreven. Goedlachs. Harde werker. Eigenwijs. Extravert. Perfectionistisch. Doorzetter. Enthousiast. Spontaan. Dol op uitdagingen. Passievol. Nieuwsgierig. Makkelijk in de omgang. Enkele eigenschappen die mij volgens mijn omgeving, en klanten, tot een goede fotograaf maken.

Op zoek naar een fotograaf Almere, Amsterdam, ‘t Gooi of omgeving?

Bij mij ben je aan het goede adres! Even voorstellen: Laura (1981). In het dagelijks leven werkzaam in de online media. Door mijn werk kwam ik jaren geleden op de mooiste plekken. De indrukken die ik daar op deed, wilde ik niet alleen in tekst, maar ook in beeld vastleggen. Ik volgde een aantal cursussen, investeerde in goed materiaal. Fotograferen was niet langer een hobby, het werd een passie.

Inmiddels zijn reisfoto’s ondergeschikt aan mijn grootste passie: het fotograferen van mensen. Waarom ik juist dit zo leuk vind? Mensen laten zich niet zeggen wat ze moeten doen en houden hun eigen ideeën er op na. Kinderen bijvoorbeeld kunnen klaar staan voor de camera, maar ook in één keer wegrennen. Maar als je je in je ‘model’ verdiept, leer je zijn/haar manier van doen steeds beter kennen. Om hem/haar vervolgens op een mooie manier op de gevoelige plaat vast te leggen. En niets is mooier dan een blije klant na afloop!

Wat kan ik voor je betekenen?

Het maakt niets uit in welke context: mensen zijn mijn passie. Ik ben gespecialiseerd in onder andere newbornfotografie, babyfotografie, kinderfotografie en gezinsfotografie. Ik doe deze fotoshoots altijd op locatie. Mijn werkgebied is voornamelijk Flevoland (o.a. Almere, Lelystad, Emmeloord & Dronten), ‘t Gooi (o.a. Hilversum, Bussum, Baarn, Naarden, Huizen & Blaricum), Amsterdam en Utrecht. Op aanvraag werk ik door het hele land.

Naast mijn specialisatie in portretten fotografeer ik ook bruiloften (zie Fotovanjouwbruiloft.nl).

Wat kost een fotograaf in Almere?

Dit is geheel afhankelijk van jouw wensen, maar een fotoshoot bij Perfect Portret boek je al v.a. € 180,-.

Meer weten? Mail naar info@perfectportret.nl.

Portretfoto gemaakt door Spaghetti Fotografie.