Fotoshoot: korting & acties

Met regelmaat kun je bij Perfect Portret gebruik maken van leuke kortingen & acties op fotoshoots. Op deze pagina vind je de lopende acties en aanbiedingen.

Wil je gebruik maken van een van onderstaande kortingen en/of acties, stuur dan een mail naar info@perfectportret.nl en geef aan van welke actie je gebruik wilt maken. We plannen dan een afspraak in.

10% combikorting 'Zwanger & baby'

Sinds ik zwangerschapsshoots en newborn- en babyshoots aanbied, merk ik dat zwangeren ook na hun bevalling graag terugkomen om hun kleine wonder vast te leggen.

Speciaal voor deze terugkerende klanten geef ik - bij boeking van een zwangerschapsshoot - een korting van 10% over de babyshoot als deze plaats vindt binnen de eerste maand na de geboorte. Uiteraard mogen trotse broertjes en zusjes dan ook mee op de foto!

Deze korting is alleen geldig op de pakketprijs van een fotoshoot, niet op eventuele nabestellingen. Niet geldig in combinatie met andere acties.

15% korting op een romantische loveshoot

Boek jij je bruidsfotografie bij Foto van jouw bruiloft - het zusje van Perfect Portret - dan kun je extra voordelig jouw loveshoot boeken.

Op zoek naar toffe foto's voor julle trouwkaart of alvast gewend raken aan de camera? Boek dan een paar maanden voor jullie grote dag een loveshoot. Jullie ontvangen als klant van Foto van jouw bruiloft dan maar liefst 15% korting.

Deze korting is alleen geldig op de pakketprijs van een fotoshoot, niet op eventuele nabestellingen. Niet geldig in combinatie met andere acties.

Op de hoogte gehouden worden van de laatste kortingen & acties? Op de Facebook-pagina van Perfect Portret vind je regelmatig leuke acties.