Foto’s bestellen

Met het leveren van de digitale bestanden aan mijn klanten krijg ik vaak de vraag: “Maar waar kan ik goede afdrukken en producten bestellen?” Speciaal voor jou heb ik een handige service zodat je zeker weet dat je geen slechte afdrukken krijgt.

Waarom deze service?

Waar je vroeger met negatieven naar de fotowinkel ging, kun je nu overal online je foto’s laten afdrukken. De vraag is alleen: hoe weet je zeker dat je goede foto’s krijgt en voor welke prijs krijg je goede foto’s?

Door het digitale leveren van bestanden geef ik het drukwerk (deels) uit handen. Afdrukken maken van de foto’s kan in principe overal, maar je kunt het beste je foto’s laten afdrukken bij laboratoria die gaan voor optimale kwaliteit. Het kan namelijk voor komen dat als je zelf elders de foto’s laat afdrukken de kleuren niet helemaal overkomen. Door het gebruik van deze extra service zul je een hoge kwaliteit krijgen tegen een relatief lage prijs. Verwacht geen € 0,19 cent voor een 10 x 15 foto zoals veel online aanbieders, maar je weet in elk geval zeker dat je goede foto’s (of andere producten) thuisgestuurd krijgt.

Wat kan ik allemaal bestellen?

Met deze service kun je niet alleen de good old foto-afdrukken bestellen. Het is ook mogelijk om bijvoorbeeld canvassen, foto’s op hout, fotoboeken en hoesjes voor je smartphone te bestellen met jouw favoriete foto’s van de fotoshoot. Alle mogelijkheden weten? Klik op de button hieronder.

Foto’s bestellen: hoe werkt het?

Via de eenvoudige bestelknop hieronder ga je naar een online store van de drukker (PicturePresent) waar ik mee samenwerk. Hier kun je je foto’s van de fotoshoot (welke je ontvangen hebt via Wetransfer) eenvoudig uploaden. Zodra je alle gewenste bestanden hebt geupload, bevestig je je uploads. Binnen enkele minuten ontvang je een unieke link per mail. Tijd om te kijken wat je wilt bestellen. Succes met kiezen!

P.S. Je bent vrij hier ook afdrukken te bestellen van jouw vakantiefoto’s of andere eigen foto’s. Zo weet je zeker dat al je foto’s mooi gedrukt worden. Nu en in de toekomst!