Foto partijtje

Met de komst van programma’s als America’s Next Top Model is model zijn een droomberoep geworden voor veel kinderen, met name voor meisjes. Het in de spotlights staan, de mooiste kleren en uiteindelijk geweldige foto’s: wie wil dat niet? En het kan: met een foto partijtje van Perfect Portret.

Hoe werkt een foto partijtje?

Gewapend met een picknickkleed, frisse drankjes en lekkere snoepjes kom ik naar de afgesproken locatie. Dit kan een park, een bos of bijvoorbeeld een speeltuin zijn. Terwijl de kinderen (minimaal 5) kletsen, lachen en spelen zal ik foto’s maken. Maar ook zal ik elk kind apart zo’n 20 minuten fotograferen voor een paar mooie foto’s. Uiteraard zal er ook een groepsfoto worden gemaakt. Naast een picknickkleed en lekkers heb ik ook nog diverse accessoires (zoals te gekke mutsjes van Billy & Lilly en grappige hoeden mee). Een geweldige middag gegarandeerd!

Nadat het partijtje afgelopen is, krijgen de kinderen een kaartje mee zodat ouders weten waar ze deze foto’s (binnen een week) kunnen bekijken. Ouders kunnen hier hun selectie maken en deze doorgeven via info@perfectportret.nl.

Let op! Foto partijtjes kunnen plaats vinden op vrijdag of zaterdag. Wees op tijd met je aanvraag, het kan zijn dat weekenden op korte termijn al gevuld zijn.

Kosten van een foto partijtje

Een foto-partijtje kost € 16,95 per kind. Het minimum aantal kinderen is vijf. Wat krijg je voor dit bedrag? Elk kind wordt max. 20 minuten gefotografeerd (inclusief groepsfoto en combi-foto’s met vriendinnetjes). Bij deze prijs zit ook één digitale foto per kind inbegrepen, en uiteraard de groepsfoto. Willen de ouders van de gefotografeerde kinderen meer foto’s? Dan zijn deze tegen meerprijs bij mij te bestellen. Wil een ouder alle foto’s? Hiervoor maak ik een mooie pakketprijs.

Vind het foto partijtje plaats binnen een straal van 15 km dan zal ik geen reiskosten in rekening brengen. Is het meer dan 15 km dan reken ik € 0,35 per kilometer vanaf postcodegebied 1335.

Let op! Alle bestelde foto’s worden digitaal, op de hoogste kwaliteit, aangeleverd. Je kiest zelf waar en hoeveel je er afdrukt tegen welke prijs.

Extra

Wil je een origineel verjaardagskaartje? Perfect Portret biedt de mogelijkheid voor een mini-shoot van de jarige op locatie in Almere. De minishoot duurt ca. 15 minuten. Zo zien vriendjes en vriendinnetjes meteen wat ze tijdens jouw foto partijtje gaan doen. De kosten van deze extra service (incl. het ontwerp van het kaartje) bedragen € 27,50. Het kaartje wordt digitaal aangeleverd, zodat je deze zelf kunt printen.

Meer informatie? Mail naar info@perfectportret.nl.