STATIONERY LIEFDE – productfotografie

Productfotografie stationery

Waar ik blij van word naast mooie foto’s maken? Van kleurrijke & vrolijke pakketjes maken voor klanten. Mijn toekomstige werkstudio (want in verbouwing) ligt nu al vol met lintjes, mooie enveloppen, stickers en masking tape. Over kleurrijke notitieblokjes voor brainwaves nog niet gesproken.

Waar ik dat allemaal vandaan haal? Ik heb een aantal favoriete webshops, waaronder Winkel van Papier. Toen ik onlangs door eigenaresse Daniëlle werd benaderd voor de fotografie van een van haar nieuwe (en door haar zelf bedachte en ontworpen!) producten hoefde ik dan ook geen moment na te denken. Graag! Ook al is productfotografie niet mijn specialiteit.

Samen met Daniëlle creëerde ik een moodboard op Pinterest – ken je dat nog niet, ga dan nu kijken! – zodat ik een goed beeld kreeg bij wat voor sfeer ze zocht en wat voor haar belangrijk was. In de tussentijd stuurde Daniëlle mij een doos toebehoren op voor de fotoshoot en ik haalde de zolder leeg voor extra accessoires.

Gisteren lanceerde Daniëlle haar nieuwe product: de Labiketmal. Ik hoor je denken: “Wat is het?” Om het in Daniëlle haar woorden uit te leggen:

Wat is nu precies een Labiketmal©? Een houten mal om zowel een label als een etiket mee te maken. Samen dus een labiketmal©. Ik vind het zo zonde wanneer ik een leuke kaart krijg en er verder niets meer mee gebeurt. Een eenvoudige en leuke oplossing is het maken van een label van de kaart. Zeker in deze crisistijd, waarin geld besparen goed kan door hergebruik, is dit een leuke en daarbij ook unieke manier. Ook kleine restjes inpakpapier vind ik zonde om weg te doen. Met behulp van de mal kan ik hiervan unieke etiketten maken.

Kun je er nog geen beeld bij vormen? Check dan snel de foto’s hieronder en het wordt je allemaal duidelijk. En anders: wie weet kom je nog een keer een label tegen bij jouw cd na een geboekte fotoshoot. Ze pronken nu ook in mijn werkstudio.

Productfotografie stationery
Productfotografie stationery
Productfotografie stationery
Productfotografie stationery
Zelf zo’n te gekke labiketmal hebben? Bestel hem op Winkelvanpapier.nl >>

Pin It

Facebook-reacties

reactie(s)

Laat een reactie achter

E-mailadres wordt niet gepubliceerd.